Vulko i Ystad Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Ystad och Vulko i Ystad Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Vulko i Ystad Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Vulko i Ystad Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Vulko i Ystad Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1995-08-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Vulko i Ystad Kommanditbolag ska trivas.

Vulko i Ystad Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vulko i Ystad Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Vulko i Ystad Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Vulko i Ystad Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-555461.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Vulko i Ystad Kommanditbolag är Petersson, Per Åke Roland som är född 1941 och har titeln Komplementär, Petersson, Jessica Jons som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vulko i Ystad Kommanditbolag har 916539-5667 som sitt organisationsnummer.