HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ystad och HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN är ett Handelsbolag och skapades 1977-09-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ystad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN ska trivas.

HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ystad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bil-, bensin- och däckförsäljning samt bil-, maskin- och däckreparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN och det finns flera verksamheter som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-524398.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN är HÄRSTEDT, NILS OLOF INGVAR som är född 1947 och har titeln Bolagsman, HÄRSTEDT, SVEN ÅKE GÖRAN som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET HÄRSTEDTS BIL O MASKIN har 916436-1835 som sitt organisationsnummer.