HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER finns. I Ystad så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER har haft sedan 1997-01-01. HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Österg. 45, 271 34, Ystad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-14510.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER har idag 916434-8030 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER

Handel med sybehör i bolag

I HANDELSBOLAGET B NILSSONS SYCENTER så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är NILSSON, ASTRID ULLA BIRGIT som är född 1944 och har titeln Bolagsman, NILSSON, BO KRISTER GÖRAN som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .