Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Ideell förening som heter Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb. Det finns flera verksamheter som liknar Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2010-02-18 så har Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb och det finns fler verksamheter som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb så kan man gör det genom att posta ett brev till Långrevsv., 271 71, Nybrostrand. Vi ni istället prata med Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb så kan ni göra det på 0411-550350.

Uthyrning av näringsfastighet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Jim Ragnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Per-Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Friis, Nils Anders Sixten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lexéus, Sten Gustav som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Wettergreen, Anne-Louise som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, olsson, Anders Per Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Aronsson, Per-Olov -Lexéus, Sten Gustav .

Ideella föreningen Ystad Golfklubb med firma Ystad Golfklubb har 848000-1695 som sitt organisationsnummer.