Kristian Ekdahls Snickeri

Skåne län

Information

800925-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kristian Ekdahls Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kristian Ekdahls Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Kristian Ekdahls Snickeri finns i.

Kristian Ekdahls Snickeri har varit registrerat sedan 2006-03-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kristian Ekdahls Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Kristian Ekdahls Snickeri är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för Kristian Ekdahls Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kristian Ekdahls Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 0411-524534 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av byggnads- och inredningssnickerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Kristian Ekdahls Snickeri och det är Ekdahl, Leif Göran Kristian som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,