Hudvårdsspecialisten i Ystad

Skåne län

Information

780920-XXXX är organisationsnummer för företaget Hudvårdsspecialisten i Ystad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hudvårdsspecialisten i Ystad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Hudvårdsspecialisten i Ystad finns i.

Hudvårdsspecialisten i Ystad har varit registrerat sedan 2001-12-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hudvårdsspecialisten i Ystad så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hudvårdsspecialisten i Ystad är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för Hudvårdsspecialisten i Ystad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hudvårdsspecialisten i Ystad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hudvårdssalong, behandlingar och försäljning av produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hudvårdsspecialisten i Ystad och det är Jönsson, Linda Christina Josefin som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,