I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-11-09.

I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-10-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björnstjerneg. 18, 271 39, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-577720.

Ystad arbetar för att verksamheter som I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda barnomsorg i föreningens förskola.

Firmatecknare för I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening och det är följande personer, Andersson, Karin Rose-Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Lena Marianne Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Irene Ann-Christin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Britt-Marie Rigmor Koefoed som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Torsten Leif Gunnar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Håkansson, Hans Erland som är född 1952 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för I Ur och skur Björnstjernan ekonomisk förening är 769615-2490.