Minea Softworks

Skåne län

Information

760816-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Minea Softworks. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Minea Softworks är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Minea Softworks finns i.

Minea Softworks har varit registrerat sedan 1997-11-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Minea Softworks så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-17.

Minea Softworks är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för Minea Softworks är följande:

Vill ni komma i kontakt med Minea Softworks så kan ni göra det på telefon genom 040-127963 eller genom brev på följande adress:

3D strukturering av datarenderade miljöer samt rådgivning och design kring samma område.

Det finns olika personer som har en koppling med Minea Softworks och det är Lundgren, Carl Oscar Thrane som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,