Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad

Skåne län

Information

748000-1614 är organisationsnummer för verksamheten Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Ystad som är den kommunen som Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad finns i.

Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad har varit registrerat sedan 1944-09-30 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Frank, Madelaine Birgitta -Nilsson, Alf Sune -Nordin, Kerstin Anita

Vill ni komma i kontakt med Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad så kan ni göra det på telefon genom 0411-10256 eller genom brev på följande adress:
Nils Ahlins g. 1, 271 39, Ystad

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 1 i Ystad och det är Frank, Madelaine Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Karin Yvonne Alfhild som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Alf Sune som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Kerstin Anita som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Äikäs, Britt Ann-Marie som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronvall, Anna Maria Eugenia som är född 1927 och har titeln SuppleantNilsson, Birgit Anne-Marie som är född 1938 och har titeln Suppleant,