HSB:s Bostadsrättsförening Björnen i Ystad

Skåne län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HSB:s Bostadsrättsförening Björnen i Ystad vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Ystad så är HSB:s Bostadsrättsförening Björnen i Ystad en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1943-03-15 så skapades HSB:s Bostadsrättsförening Björnen i Ystad och verksamheten är har ej F-skattsedel.

748000-0723 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ystad.

Just nu är HSB:s Bostadsrättsförening Björnen i Ystad och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med HSB:s Bostadsrättsförening Björnen i Ystad så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Alsterberg, Barbro Margareta -Andersson, Jonas Mikael -Hörberger, Ann-Britt Cristina -Möller, Lars Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom HSB:s Bostadsrättsförening Björnen i Ystad är Alsterberg, Barbro Margareta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jonas Mikael som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Lena Marianne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörberger, Ann-Britt Cristina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Lars Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Per-Åke som är född 1946 och har titeln SuppleantStrid, Bo Stefan som är född 1963 och har titeln Suppleant, .