Fastighetsföreningen Sirius u p a

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Fastighetsföreningen Sirius u p a. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ystad här finns det många olika Ekonomisk förening. Fastighetsföreningen Sirius u p a tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Fastighetsföreningen Sirius u p a är ej momsregistretat och har organisationsnummer 748000-0509.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Fastighetsföreningen Sirius u p a på följande adress Vitlöksg. 12, 271 54, Ystad.

Fastighetsföreningen Sirius u p a är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Fastighetsföreningen Sirius u p a så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Andersson, Arne Osvar som är född 1942 och har titeln Suppleant . Olsson, Sven Olle Ingvar som är född 1932 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att dels bereda bostäder åt föreningens medlemmar och andra i mån av tillgång samt samlingslokal åt Siriusorden i Ystad dels ock driva annan ekonomisk verksamhet, förenlig med lag om ekonomiska föreningar, § 1.