Bostadsrättsföreningen Tengberg

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Bostadsrättsförening som heter Bostadsrättsföreningen Tengberg. Det finns flera företag som liknar Bostadsrättsföreningen Tengberg i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1949-04-30 så har Bostadsrättsföreningen Tengberg varit registrerat. Idag är Bostadsrättsföreningen Tengberg och det finns fler företag som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Tengberg så kan man gör det genom att posta ett brev till Skotteg. 9 A, 271 31, Ystad. Vi ni istället prata med Bostadsrättsföreningen Tengberg så kan ni göra det på .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjande- rätt för obegränsad tid.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Marcus Tobias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrström, Bo Peter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Gustaf Edward som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Tolstav, Per Manfred som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per-Håkan Fredrik som är född 1967 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Per-Håkan Fredrik -Tolstav, Per Manfred .

Bostadsrättsföreningen Tengberg har 748000-0343 som sitt organisationsnummer.