ADESS Solutions

Skåne län

Information

740315-XXXX är organisationsnummer för bolaget ADESS Solutions. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ADESS Solutions är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som ADESS Solutions finns i.

ADESS Solutions har varit registrerat sedan 2000-11-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för ADESS Solutions så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-04-09.

ADESS Solutions är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för ADESS Solutions är följande:

Vill ni komma i kontakt med ADESS Solutions så kan ni göra det på telefon genom 0411-556190 eller genom brev på följande adress:

Supportföretag inom tennis, webdesign, beteendevetskap.

Det finns olika personer som har en koppling med ADESS Solutions och det är Sjörup, Daniel Andreas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,