Anderberg's i Löderup

Skåne län

Information

Anderberg's i Löderup är ett bolag som finns i Ystad. I Anderberg's i Löderup finns det lite olika personer som är förknippade och det är Anderberg, Dag Olow Markus som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anderberg's i Löderup så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anderberg's i Löderup på telefon 070-5229296.

Företaget drivs till största delen som bokföringsbyrå. Vi utför tjänster inom bokföring och redovisning för enskilda näringsidkare, mindre Aktiebolag och Handelsbolag. Företaget arbetar även med fastighetskötsel samt mindre reparationer, byggnationer och renoveringar på fastigheter.

Idag är Anderberg's i Löderup av bolagstypen Enskild firma.

Anderberg's i Löderup är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Anderberg's i Löderup innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-01 och Anderberg's i Löderup är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anderberg's i Löderup så är det följande:

Anderberg's i Löderup har 731007-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.