JB Construction

Skåne län

Information

730729-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JB Construction. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JB Construction är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som JB Construction finns i.

JB Construction har varit registrerat sedan 2000-05-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JB Construction så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JB Construction är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för JB Construction är följande:

Vill ni komma i kontakt med JB Construction så kan ni göra det på telefon genom 0411-15590 eller genom brev på följande adress:

Byggande av hus och renoveringar.

Det finns olika personer som har en koppling med JB Construction och det är Billing, Nils Björn Johan som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,