Hud i Balans - Ystad

Skåne län

Information

720814-XXXX är organisationsnummer för företaget Hud i Balans - Ystad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hud i Balans - Ystad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Hud i Balans - Ystad finns i.

Hud i Balans - Ystad har varit registrerat sedan 2005-10-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hud i Balans - Ystad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

Hud i Balans - Ystad är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för Hud i Balans - Ystad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hud i Balans - Ystad så kan ni göra det på telefon genom 0411-60166 eller genom brev på följande adress:

Utför tjänster inom hudvård såsom ansiktsbehandling, cellulite behandling. Försäljning av hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hud i Balans - Ystad och det är Nilsson, Malin Ulrika som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,