Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Ystad och Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad är ett Bostadsrättsförening och skapades 1992-10-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad ska trivas.

I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-300203.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter två i förening..

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad är Henriksson, Jan Allan Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmér, Fredrik Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Clemedtson, Ellen Gabriella som är född 1962 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Köpmannagården i Ystad har 716439-6488 som sitt organisationsnummer.