Bostadsrättsföreningen Christina

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Ystad och Bostadsrättsföreningen Christina är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsrättsföreningen Christina är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Christina är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Christina är ett Bostadsrättsförening och skapades 1986-07-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsrättsföreningen Christina ska trivas.

I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Christina inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Christina och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Christina så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-72161.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Christina är Ek, Nils Hugo Emil som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Ingrid Margaretha som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Åke Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Åke Karl Gunnar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Gudrun Marianne som är född 1938 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Christina har 716407-3954 som sitt organisationsnummer.