Bostadsrättsföreningen Banjon

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Banjon är ett av många företag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Bostadsrättsföreningen Banjon finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bostadsrättsföreningen Banjon som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-09-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till MANDOLINGATAN 1, 271 92, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostadsrättsföreningen Banjon så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ystad arbetar för att företag som Bostadsrättsföreningen Banjon ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bostadsrättsföreningen Banjon. Det finns flera företag i Skåne län.

Att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Banjon är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostadsrättsföreningen Banjon och det är följande personer, Frej, Nils Gustav Axel som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosensköld, Henry Johannes som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegelberg, Erik Rickard Lennart som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Evy Maria som är född 1929 och har titeln Suppleant, Lundgren, Solvig Ulla Britt som är född 1948 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Bostadsrättsföreningen Banjon är 716407-3210.