Bostadsrättsföreningen Klampenborg

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Klampenborg är ett bolag som finns i Ystad. I Bostadsrättsföreningen Klampenborg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallin, Kerstin Ann-Helén som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Alva Hansy som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Michaelsen, Michael Richard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Alice Klara Hildegard som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Per Olof Harry som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Klampenborg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Klampenborg på telefon 0411-550644.

Att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Klampenborg av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Klampenborg är ett av många bolag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Klampenborg innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Klampenborg är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Klampenborg så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Michaelsen, Michael Richard -Olsson, Alice Klara Hildegard -Skoog, Per Olof Harry

Bostadsrättsföreningen Klampenborg har 716407-0109 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.