M Göransson Bygg & Montage

Skåne län

Information

710921-XXXX är organisationsnummer för verksamheten M Göransson Bygg & Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M Göransson Bygg & Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som M Göransson Bygg & Montage finns i.

M Göransson Bygg & Montage har varit registrerat sedan 2000-01-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för M Göransson Bygg & Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

M Göransson Bygg & Montage är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för M Göransson Bygg & Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med M Göransson Bygg & Montage så kan ni göra det på telefon genom 0411-15443 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet och husbyggnad.

Det finns olika personer som har en koppling med M Göransson Bygg & Montage och det är Göransson, Charles Mikael som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,