Wemléns Åkeri

Skåne län

Information

700819-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wemléns Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wemléns Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Wemléns Åkeri finns i.

Wemléns Åkeri har varit registrerat sedan 1998-11-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wemléns Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Wemléns Åkeri är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för Wemléns Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wemléns Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0411-551555 eller genom brev på följande adress:

Åkeriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wemléns Åkeri och det är Wemlén, Ulf Stefan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,