Centrum För Utvecklingskraft i Lund

Skåne län

Information

660414-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Centrum För Utvecklingskraft i Lund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centrum För Utvecklingskraft i Lund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Centrum För Utvecklingskraft i Lund finns i.

Centrum För Utvecklingskraft i Lund har varit registrerat sedan 1997-09-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centrum För Utvecklingskraft i Lund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Centrum För Utvecklingskraft i Lund är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för Centrum För Utvecklingskraft i Lund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Centrum För Utvecklingskraft i Lund så kan ni göra det på telefon genom 0417-40150 eller genom brev på följande adress:

Föreläsningar, kurser och rådgivning i personlig utveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Centrum För Utvecklingskraft i Lund och det är Frisvall, Jeanett Inga-Britt som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,