Sölverup Racing

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ystad och Sölverup Racing är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sölverup Racing är ett av dem. Statusen för Sölverup Racing är att Bolaget är aktivt.

Sölverup Racing är ett Enskild firma och skapades 1999-03-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sölverup Racing ska trivas.

Sölverup Racing är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ystad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av motorcykeldelar och mopeder. Verkstad och service för MC och mopeder. Försäljning av reservdelar och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölverup Racing är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Sölverup Racing och det finns flera bolag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Sölverup Racing så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-78090.

.

De som är på något sätt har med Sölverup Racing är Sölverup, Lars Magnus som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sölverup Racing har 650419-XXXX som sitt organisationsnummer.