Axtelius Transporter

Skåne län

Information

640703-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Axtelius Transporter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axtelius Transporter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Axtelius Transporter finns i.

Axtelius Transporter har varit registrerat sedan 2001-09-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Axtelius Transporter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-24.

Axtelius Transporter är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för Axtelius Transporter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Axtelius Transporter så kan ni göra det på telefon genom 0411-60787 eller genom brev på följande adress:

Åkeri, transportfirma

Det finns olika personer som har en koppling med Axtelius Transporter och det är Axtelius, Carl-Peter Nicklas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,