Digital Design Österlen

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ystad och Digital Design Österlen är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Digital Design Österlen är ett av dem. Statusen för Digital Design Österlen är att Bolaget är aktivt.

Digital Design Österlen är ett Enskild firma och skapades 1989-03-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Digital Design Österlen ska trivas.

Digital Design Österlen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ystad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstruktion och konsultation inom områdena elektronik, data och musik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Digital Design Österlen är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-07.

Idag är Digital Design Österlen och det finns flera bolag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Digital Design Österlen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-522023.

.

De som är på något sätt har med Digital Design Österlen är Lundin, Curt Erland Magnus som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Digital Design Österlen har 630416-XXXX som sitt organisationsnummer.