UNI-MARKETING, KNUT NILSSON

Skåne län

Information

610124-XXXX är organisationsnummer för företaget UNI-MARKETING, KNUT NILSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UNI-MARKETING, KNUT NILSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som UNI-MARKETING, KNUT NILSSON finns i.

UNI-MARKETING, KNUT NILSSON har varit registrerat sedan 1985-08-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för UNI-MARKETING, KNUT NILSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

UNI-MARKETING, KNUT NILSSON är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för UNI-MARKETING, KNUT NILSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med UNI-MARKETING, KNUT NILSSON så kan ni göra det på telefon genom 0411-71236 eller genom brev på följande adress:

Inköp och försäljning av biltillbehör, larmartik- lar för fastigheter, företag, båtar m m

Det finns olika personer som har en koppling med UNI-MARKETING, KNUT NILSSON och det är NILSSON, KNUT ERIK INGEMAR som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,