JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ

Skåne län

Information

600602-XXXX är organisationsnummer för företaget JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ finns i.

JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ har varit registrerat sedan 1991-07-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ är följande:

Vill ni komma i kontakt med JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ så kan ni göra det på telefon genom 0411-62040 eller genom brev på följande adress:

Golvläggningsrörelse, bil- och maskinreparationer, handel med material m m inom dessa områden samt snickeri- och transportrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med JANNES GOLV O VERKSTAD I BUSSJÖ och det är OLSSON, JAN IVAN GUNNAR som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,